Om oss

Vi på KAESER är en av världens största tillverkare av tryckluftssystem med ursprung i Tyskland och med drygt 6100 anställda runt om i världen.

Företaget grundades 1919 som maskinverkstad och producerar i dag vid två produktionsanläggningar i Tyskland.

Allt för dig som tryckluftsanvändare hittar du hos oss på KAESER

Framställandet av våra produkter sker i Coburg (norra Bayern) och Gera (Thüringen). Vi utmärker oss särskilt genom tillförlitlighet, energieffektivitet, ekonomi och enkelt underhåll, vilket stödjer KAESERs främsta mål: högsta möjliga kundnöjdhet.

Detta görs inte bara av företagets utvecklingsingenjörer utan även av servicepersonal och försäljningsingenjörer. På så vis utformar service reservdelsförsörjningen redan parallellt med produktutvecklingen.

Försäljningsingenjören ger kunder råd om bästa möjliga dimension och utrustning för anläggningen. Baserat på plats och produktionsvillkor hittar vi den optimala lösningen.

Viktigt med en kontinuerlig kunddialog

Även efter installationen av anläggningen är dialogen med kunderna viktig. Denna kontinuerliga kunddialog möjliggör en kontinuerlig förbättringsprocess för produkter och tjänster.

Resulterar i KAESERS höga tillförlitlighet

Detta tillvägagångssätt resulterar i KAESER-produkters höga tillförlitlighet, ekonomi och kvalitet. På så vis kan vi identifiera viktiga marknader världen över och skapa ytterligare arbetsplatser både hemma och utomlands.

KAESER-kontor-täby-skruvkompressorer

KAESER Kompressorer är nu representerat med försäljning i över 100 olika länder via återförsäljare och samarbetspartners.

Intresserad av att höra mer om våra skruvkompressorer?

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om vår verksamhet, om skruvkompressorer eller de övriga produkter och tjänster vi erbjuder.

Vi ser fram emot att höra från dig!